Open dag op 10 april. Kom kijken!

Op een Jenaplanschool... dragen ze daar echt grijze wollen sokken? Ervaar het zelf, op woensdag 10 april. Een open dag is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren op onze jenaplanschool en in gesprek te gaan met directie, stamgroepleiders en/of kinderen over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is een open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

U bent van harte welkom!

Om u een indruk van onze school te geven staan wij met koffie en thee klaar om u te ontvangen tijdens de centrale open dag basisscholen tussen 09.00 en 12.00 uur. Directeuren, leerkrachten en/of ouders zijn aanwezig om u te vertellen over onze school en om vragen van uw kant te beantwoorden. Neem gerust ook uw bijna naar schoolgaande kind mee, en ga samen een kijkje nemen in de (kleuter)groepen. Een mooie ervaring voor uw kind.

Initiatiefnemers

De open dagen en basisscholenapeldoorn.nl zijn een initiatief van Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep. De stichtingen trekken hierin gezamenlijk, met alle basisscholen, op. Op basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn.

Heeft u vragen? Stel ze gerust!