Kinderopvang

Op De Ontdekking PC Jenaplanschool is de BSO in de school zelf en flexibele kinderopvang is mogelijk.

• VSO: opvang voor schooltijd vanaf 7.30 uur in de school.
  • BSO De Ontdekking: opvang na schooltijd tot 18.30 uur. Het kindercentrum.nl regelt de opvang voor- en na schooltijd. De school en de kinderopvang werken nauw samen.

In de overeenkomst met de kinderopvangorganisatie zijn afspraken gemaakt tussen hen en de school, zodat de werkwijze van onze school ook terug te vinden is in de opvang van uw kind.

Onze eigen onderwijsassistent verzorgt de BSO, zodat er voor de kinderen een bekend gezicht is.

Wat heeft BSO De Ontdekking te bieden?

Elk kind heeft een natuurlijke behoefte om te onderzoeken, te ontdekken en te proberen. Waar kan dat beter dan op BSO de Ontdekking, die van alle markten thuis is:

• Ontdek de buitenwereld. Wekelijks gaan we naar de kinderboerderij, waar we helpen met de verzorging van de dieren.
  • Ontdek de keuken prins of prinses in jezelf in het Kinderkookcafé
  • Ontdek de veelzijdigheid van Kunst en Cultuur
  • Ontdek sport en spel

In deze folder vindt u meer informatie over de BSO.

We vinden het belangrijk dat alle kinderen blij en met rode wangen weer naar huis gaan. Daarom vragen we de ouders om bij het ophalen gezellig even aan de tafel aan te schuiven om de middag door te spreken. We bouwen samen aan een goede relatie! Persoonlijk contact en open communicatie zijn voor ons van groot belang. Samen voeden wij op!!!

Waarom kiezen voor Kinderopvang De Ontdekking?

Onze kinderopvang kenmerkt zich door:

• enthousiast, kundig en goed opgeleid personeel
  • een sfeer van warmte, samenwerking en plezier delen met elkaar
  • een omgeving waarin de ervaringsgebieden van kinderen als uitgangspunt genomen worden
  • een groep kinderen van verschillende leeftijden samen, waarin helpen en geholpen worden de kern vormt
  • een ontmoetingsplek waar ouders gehoord en ondersteund worden.

Wanneer u uw kind gebruik wilt laten maken van deze opvang, kunt u informatie krijgen via school en via de website. Op school en op de website zijn tevens inschrijfformulieren verkrijgbaar.

Website van Het Kindercentrum

Openingstijden Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag (07.30 – 08.30 uur)

Openingstijden Naschoolse opvang